Το φυσικοθεραπευτήριο του Γιώργου Καλαβρέζου βρίσκεται στο διαδίκτυο

Η κατασκευή της ιστοσελίδες και οι λοιπές υπηρεσίες

Πρόσφατα αναλάβαμε την κατασκευή της ιστοσελίδας παρουσίασης του Φυσικοθεραπευτή Γιώργου Καλαβρέζου και του φυσικοθεραπευτηρίου του. Καθώς επίσης και την προβολή στους χάρτες της google σε 360 πανοράματα που μπορείτε να τα βρείτε στην υποσελίδα παρουσίασης του χώρου του φυσικοθεραπευτηρίου στην ιστοσελίδα. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που παρέχει responsive λειτουργίας για όλες τις συσκευές σταθερών υπολογιστών, κινητών και tablet για την καλύτερη περιήγηση των χρηστών.

Λίγα λόγια για το Φυσικοθεραπευτήριο του κ. Καλαβρέζου

Το φυσικοθεραπευτήριό του Φυσικοθεραπευτή Γιώργου Καλαβρέζου βρίσκεται στην Άνω Ηλιούπολη και συγκεκριμένα στην οδό Μεσολογγίου 16, έναντι του δημαρχείου. Είναι εύκολα προσβάσιμο καθώς είναι κοντά στον περιφερειακό του Υμηττού και εξυπηρετείται από την αστική συγκοινωνία.

Πρόκειται για ένα καινούργιο οργανωμένο φυσικοθεραπευτήριο που έχει διαμορφωθεί με γνώμονα την άνεση, την σωστή λειτουργικότητα και την εξυπηρέτηση των ασθενών μας. Διαθέτει ένα άνετο, ευχάριστο και σύγχρονο χώρο υποδοχής για την όσο δυνατόν καλύτερη παραμονή σας. Διαθέτει άρτιο και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος πληροί όλους τους κανόνες της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, όσον αφορά την ασφάλεια και την υγιεινή, ενώ παράλληλα το εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό του προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με άμεσα και ποιοτικά αποτελέσματα.

Δείτε το project: https://kalavrezosphysio.gr

kalavrezos

Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart