Η barsakis.com χορηγός της ταινίας White Boomerang

Πρόσφατα η barsakis.com προστέθηκε στους χορηγούς της ταινίας White Boomerang, σε Σενάριο και Σκηνοθεσία της Δώρας Μαδαρού και  Παραγωγή της Α.Κ. Productions Αλέξανδρος Κακκαβάς.

Μια ιστορία που ξεσκεπάζει τη σκοτεινή και νοσηρή δράση ενός ανθρώπου που κακοποιεί τα ζώα. Μια ταινία που φανερώνει την αλήθεια ενός κόσμου που υπάρχει γύρω μας.

Ένα διαταραγμένο ψυχικά άτομο με κρυφή δραστηριότητα την κακοποίηση των ζώων και κυρίως τον ακρωτηριασμό τους, θα έρθει αντιμέτωπο με την εκδίκηση της ίδιας της φύσης.

Η ταινία αποτελεί ένα κοινωνικό μήνυμα για την κακοποίηση των ζώων, θέμα επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε, που μας απασχολεί όλο και πιο συχνά, δείχνοντας πόσο νοσηρή έχει γίνει η κοινωνία στις μέρες μας. Πράξεις όπως η δηλητηρίαση, το κάψιμο, ο ακρωτηριασμός, ο πνιγμός, η σύνθλιψη, ο αποκεφαλισμός, η αιχμαλωσία, ο βασανισμός για οικονομικό όφελος, αποτελούν με μια λέξη κακοποίηση των ζώων.
Το ηθικό δίδαγμα που θέλω να τονίσω είναι πως ΔΕΝ μπορείς να κρυφτείς απο τη μητέρα φύση, αργά ή γρήγορα θα σε βρει και θα σου ανταποδώσει, “θεία δίκη”. Απο αυτό εμπνεύστηκε και ο τίτλος “white boomerang”. Πως ό,τι κάνεις καλό ή κακό αργά ή γρήγορα σου επιστρέφεται.

Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart